مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Effect of Cholesterol Removal Processing Using ????-Cyclodextrin on Main Components of Milk
عنوان فارسی:
تأثیر فرایند جداسازی کلسترول با استفاده از سیکلودکسترین بر ترکیبات مهم شیر
چکیده
در دو مورد از دماهای تلفیقی 8 و 20 درجه سانتی گرادی، غلظت های متعددی از (1.5%، 1%، 0.5% و 0%) با محتواهای چربی مختلف (3%، 2.5% و 1%) شیر خام (بدون هموژنیزه) و شیر هموژنیزه با هم مخلوط شدند. باقیمانده کلسترول، چربی، پروتئین، لاکتوز، جامد بدون جربی (SNF)، چگالی و محتوای خاکستری شیر برای هر طرز عمل مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفتند. این نتایج، از لحاظ آماری، آنالیز شد و نشان داد که محتوای کلسترول شیر به نحو قابل ملاحظه ای کاهش یافت، یعنی همانطوری که ، به ویژه در شیر هموژنیزه در دمای 20 درجه سانتی گراد افزایش پیدا کرد.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 12
سال مقاله: 2013
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
jodasazi_1659797093_58089_4818_1570.zip1.04 MB |