خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 70,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 60,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 55,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 60,000 تومان

ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی

ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Measuring consumer resistance to a new food technology: A choice experiment in meat packaging


عنوان فارسی:

ارزیابی مقاومت مشتری به تکنولوژی جدید غذایی: آزمایش انتخابی در بسته بندی گوشت

چکیده

موفقیت تکنولوژی های جدید غذایی، منوط به واکنش های رفتاری مصرف کنندگان این نوآوری ها می باشد. تکنولوژی های جدید بسته بندی به منظور بهبود کیفیت و امنیت ایجاد شده اند؛ اما اگر موفقیت آمیز باشند، جای تردید وجود دارد. موفقیت بازار نوآوری های غذایی به شناخت مصرف کنندگان و واکنش آنها به تکنولوژی های جدید بستگی دارد. با استفاده از آزمایش های انتخابی غیرفرضیه ای، مصرف کنندگان و مقیاس نئوفوبیا تکنولوژی غذایی، برداشت مصرف کننده را بررسی می کند و تمایل به پرداخت (WTP) برای بسته بندی گوشت تازه گاو طبق روش های مختلف اطلاعاتی را تخمین می زند.

تعداد صفحات انگلیسی: 10

تعداد صفحات فارسی: 32

سال مقاله: 2013

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

moghavematemoshtari_1634105902_52654_4818_1071.zip0.80 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 60,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت