مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Significance and applications of phenolic compounds in the production and quality of milk and dairy products: a review
عنوان فارسی:
اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی: مرور
چکیده
دامنه گسترده ای از ترکیبات فنولی (PCها) در محصولات غذایی، مخصوصاً مواد حاصله بروش کشت، بوجود می آیند که در ان این ترکیبات به ویژگی های ارگانولپتیک، یعنی منقبض کننده، تیره کننده رنگ آبجو، رنگ گیری/ رنگ دهی خاص و بدون مزه و بو دست می یابند. بروز ترکیبات فنولی در محصولات شیری و لبنی نتیجه از وجود فاکتورهای مختلف مثل مصرف کاه ها و علوفه های خاص توسط گله، کاتابولیسم پروتئین ها به وسیله باکتری ها، آلودگی از طریق عوامل ضدعفونی کننده، آلوده شدن به وسیله اضافه شدن مواد خاص کاربردی و مزه دهنده/طعم و بودهنده می باشد.
تعداد صفحات انگلیسی: 15
تعداد صفحات فارسی: 36
سال مقاله: 2001
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
tarkibatfenoli_1634099040_52635_4818_1420.zip6.68 MB |