مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Phenolic compound content of fresh and dried figs (Ficus carica L.)
عنوان فارسی:
میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک (Ficus carica L.)
چکیده
در حال حاضر هیجده نوع انجیر در اسپانیای جنوبی- شرقی رشد می کند، این محصولات قابلیت دوبار محصول دهی (بهار و تابستان) را دارد، با مطالعه بیشتر نمونه هایی از آنها جمع آوری گردید و پروفایل پلی فنولی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه به دست آمده از محصول اول عموماً در مقایسه با میوه های محصول فصل دوم مقادیر بیشتری از ترکیبات پلی فنولی را نشان دادند. غلظت کل پلی فنول ها در پوست میوه، نسبت به میوه و داخل آن، خیلی بیشتر است.
تعداد صفحات انگلیسی: 8
تعداد صفحات فارسی: 19
سال مقاله: 2012
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
tarkibatefenoli_1634530611_52779_4818_1833.zip0.40 MB |