مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Activated Lactoferrin —A New Approach to Meat Safety
عنوان فارسی:
لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت
چکیده
لاکتوفرین فعال شده (ALF) شکل جدیدی از یک پروتئین طبیعی ازشیر است که به عنوان یک بازدارنده قوی باکتری های بیماریزا که ممکن است در سطح گوشت موجود باشند، عمل می کند. لاکتوفرین فعال شده که از نظر سازمان نظارت بر موادغذایی و داروها سالم و بی خطر شناخته شده و اخیرا بواسطه ی سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا برای استفاده در گوشت گاو مورد تایید واقع شده ، می تواند بر روی لاشه ها اسپری شود تا از آلودگی باکتریایی در طی فرآوری بازداری شود یا می تواند بر روی سطح گوشت گاو فراگشته و قبل از بسته بندی نهایی به کار برده شود تا از رشد باکتریایی بازداری شده و دوام گوشت در فروشگاه طولانی تر شود.این مقاله علم در پس پرده ی فناوری انحصاری و کاربردهای بالقوه اش را مورد بحث قرار می دهد.
تعداد صفحات انگلیسی: 6
تعداد صفحات فارسی: 20
سال مقاله: 2002
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
laktofrinfaalshode_1661176539_58492_4818_1129.zip0.54 MB |