مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Influence of Whey Protein Composite Coatings on Plum (Prunus Domestica L.) Fruit Quality
عنوان فارسی:
تأثیر پوشش مخلوط پروتئین آب پنیر بر کیفیت میوه آلو
چکیده
پژوهش حاضر کیفیت میوه آلو را که پوشیده از پروتئین آب پنیر (WPI) و پوشیده از مخلوط WPI را که حاوی 5 یا 10 درصد از روغن بذر کتان آمیخته با موم می باشد، مورد ارزیابی قرار می دهد. میوه هایی با WPI و پوشش 10 درصد از مخلوط چربی کمتر مستعد ترک برداشتن، پوسته پوسته شدن و آسیب های تاول مانند روی میوه در مدت 15 روز ذخیره در دمای 5 درجه در مقایسه با 5 درصد چربی می باشد. دوام آلوها، که به وسیله قدرت نفوذ با استفاده از میله بررسی 10mm تعیین شد، تحت تأثیر انواع پوشش ها بجز برای نمونه های پوشیده شده با WPI نمی باشد، که این مسئله قدرت نفوذ بالاتری را به دلیل مقاومت بالای پوسته در برابر WPI نشان می دهد.
تعداد صفحات انگلیسی: 12
تعداد صفحات فارسی: 21
سال مقاله: 2008
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
proteinab_1657270200_57665_4818_1568.zip0.53 MB |