مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Drying of ultrasound pretreated apple and its selected physical properties
عنوان فارسی:
خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن
چکیده
هدف این مقاله، تحقیق و بررسی بکارگیری اولتراسوند به صورت انتقال حجم با تقویت روش به دلیل خشک کردن بافت سیب ها می باشد. قدرت اولتراسوند (فراصوتی) در بسامد 35KHz به مدت 20و10 و 30 دقیقه در حمام اولتراسوند فراهم شده بود. مکعب های سیب با استفاده از روش کنوکسیون (همرفت) در 70 درجه سانتی گراد و در سرعت هوای 1.5m/s خشک شده بودند. تأثیر پیش عمل آوری اولتراسوند تحت خشک کردن مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته بودند.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 25
سال مقاله: 2012
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
farasooti_1634715825_52844_4818_1063.zip1.76 MB |