مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Drying kinetics of skim milk with 50 wt.% initial solids
عنوان فارسی:
سینتیک های خشک کردن شیر بدون چربی با 50wt% جامد (سالید) اولیه
چکیده
اطلاعات مربوط به سینتیک های خشک کن از اهمیت فوق العاده مهمی برای شبیه سازی عملیات های خشک کردن اسپری صنعتی می باشند. این مقاله برای اولین بار، سینتیک های خشک کن قطره های شیر بدون چربی را 50wt% جامدهای اولیه گزارش می کند. تغییرات در دمای قطره، مقدار رطوبت، و قطر به طور تجربی با استفاده از روش خشک کردن قطره مجزای فیلامنت شیشه ای تعیین شده بودند. افزایش تأثیرات دمای خشک کن در انقباض قطره مشاهده شده بودند.
تعداد صفحات انگلیسی: 11
تعداد صفحات فارسی: 27
سال مقاله: 2012
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
sintik_1634714924_52842_4818_1219.zip1.79 MB |