مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Properties of cholesterol-reduced Camembert cheese made by crosslinked β-cyclodextrin
عنوان فارسی:
ویژگی های پنیر کاممبرت کم کلسترول ساخته شده به وسیله -سیکلودکسترین شبکه ای شده
چکیده
بررسی حاضر برای تعیین ویژگی های فیزیکی شیمیایی و حسگری در پنیر کاممبرت کم کلسترول ساخته شده به وسیله -سیکلودکسترین شبکه ای شده () طراحی شده بود. ترکیب پنیر کاممبرت کم کلسترول مشابه با پنیر کنترلی بود و کاهش کلسترول به 6/90% رسید. هیچ تفاوتی در مقدار کلی اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه بین پنیر کم کلسترول و پنیر کنترل شده در هر دوره رسیدگی یافت نشده بود. رهاسازی اسیدبوتیریک و کاپریک تقریباً به افزایش مقدار کلی اسیدهای چرب آزاد با زنجیره کوتاه در هر دو گروه کمک کرد.
تعداد صفحات انگلیسی: 8
تعداد صفحات فارسی: 14
سال مقاله: 2008
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
panirkambert_1634617562_52813_4818_1532.zip0.10 MB |