مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Antioxidant activity and total phenolic content of selected Jordanian plant species
عنوان فارسی:
فعالیت آنتی اکسیدان و محتوای کلی فنول ها در گونه های انتخابی گیاه اردنی
چکیده
اخیراً محققان با انگیزه و علاقه زیادی فیتوکمیکال ها (مواد شیمیایی-گیاهی) را به عنوان منابع جدید تولید کننده آنتی اکسیدان های طبیعی مورد مطالعه و بررسی قرار می دهند. آنها تلاش می کنند از این مواد در صنعت آماده سازی مواد غذایی و دارویی استفاده بعمل آورند تا از این مواد به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان های سنتزی بهره بگیرند، زیرا در برخی مواد استفاده از آنتی اکسیدان های سنتزی به دلیل ریسک های خطرزا و مسمومیت حاصله از آنها محدود می شود.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 15
سال مقاله: 2007
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
antioxidant_1634531067_52782_4818_1406.zip0.24 MB |