خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 70,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 60,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 55,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 60,000 تومان

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Rheology and tribology: Two distinctive regimes of food texture sensation


عنوان فارسی:

رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا

چکیده

فرایند دهانی غذا، فرایندی پویا شامل سلسله فرایندهای تغییر شکل است. خصوصیات مکانیکی در رئولوژی غذا به طور گسترده ای به منظور درک و پیش بینی ویژگی های جریان در دهان و کشف روابط آن با ادراک های حسی مورد استفاده قرار گرفته است. هر چند، با استفاده از این رویکردها به منظور مشخص و تفسیر کردن بافت غذا، موفقیت های بسیار اندکی حاصل شده است. تربیولوژی در حال پدیدار شدن به عنوان رشته ای مهم در فهم فرایندهای دهانی غذا و همچنین بافت و حس دهان است، زیرا هم شامل ویژگی های رئولوژی مایع (روان کننده) و همچنین ویژگی های سطحی فعل و انفعالات مواد سوبسترا در حرکت نسبی می شود.

تعداد صفحات انگلیسی: 9

تعداد صفحات فارسی: 17

سال مقاله: 2012

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

rheology_1634530471_52778_4818_1232.zip0.46 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 57,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت