مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Rheology and tribology: Two distinctive regimes of food texture sensation
عنوان فارسی:
رئولوژی و تربیولوژی: دو نظام مجزای احساس بافت غذا
چکیده
فرایند دهانی غذا، فرایندی پویا شامل سلسله فرایندهای تغییر شکل است. خصوصیات مکانیکی در رئولوژی غذا به طور گسترده ای به منظور درک و پیش بینی ویژگی های جریان در دهان و کشف روابط آن با ادراک های حسی مورد استفاده قرار گرفته است. هر چند، با استفاده از این رویکردها به منظور مشخص و تفسیر کردن بافت غذا، موفقیت های بسیار اندکی حاصل شده است. تربیولوژی در حال پدیدار شدن به عنوان رشته ای مهم در فهم فرایندهای دهانی غذا و همچنین بافت و حس دهان است، زیرا هم شامل ویژگی های رئولوژی مایع (روان کننده) و همچنین ویژگی های سطحی فعل و انفعالات مواد سوبسترا در حرکت نسبی می شود.
تعداد صفحات انگلیسی: 9
تعداد صفحات فارسی: 17
سال مقاله: 2012
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
rheology_1634530471_52778_4818_1232.zip0.46 MB |