مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Enrichment of ice cream with dietary fibre: Effects on rheological properties, ice crystallisation and glass transition phenomena
عنوان فارسی:
غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی، کریستالیزه (بلورین شدن) یخ و پدیده انتقال شیشه
چکیده
در مطالعات حال حاضر، تأثیر چهار منبع فیبر غذایی (جوصحرایی، گندم، سیب و اینولین) روی خواص حرارتی و رئولوژیکی محلول های ساکاروز-پلی ساکاروئیها و مخلوط بستنی مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حجم فیبر در ترکیب غیرمحلول به طور چشمگیری غلظت، کم طعم و بویی، مدلی از محلولها و بستنی ها با توجه به افزایش همه جامدات و با در برگرفتن شکل گیری شبکه هیدرات سلولز و هموسلولزها افزایش یافته است.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 19
سال مقاله: 2009
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
bastani_1634105254_52650_4818_1700.zip0.34 MB |