خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 70,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 60,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 55,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 60,000 تومان

مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی

مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Heat and Mass Transfer Modeling for Microbial Food Safety Applications in the Meat Industry: A Review


عنوان فارسی:

مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور

چکیده

درجه حرارت یکی از عوامل مهم و موثر در رشد میکروبی در صنایع گوشتی بوده و از اینرو از جمله پارامترهایی است که برای ایمنی غذا در صنایع گوشتی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. در چند دهه اخیر، مدل سازی گرمایی و تغییر جرمی در محصولات غذایی مورد توجه ویژه در صنایع گوشتی قرار گرفته است به طوری که می توان با مدلهای میکروبی پیش بینی شده و در نهایت با مدلهای ارزیابی خطر هماهنگ کرد.

تعداد صفحات انگلیسی: 20

تعداد صفحات فارسی: 48

سال مقاله: 2013

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

biofizik_1634016315_52623_4818_1851.zip0.53 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 65,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت