مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Heat and Mass Transfer Modeling for Microbial Food Safety Applications in the Meat Industry: A Review
عنوان فارسی:
مدل سازی گرمایی و جرمی برای کاربردهای ایمنی میکروبی غذا در صنایع گوشتی: مرور
چکیده
درجه حرارت یکی از عوامل مهم و موثر در رشد میکروبی در صنایع گوشتی بوده و از اینرو از جمله پارامترهایی است که برای ایمنی غذا در صنایع گوشتی بسیار مورد توجه قرار می گیرد. در چند دهه اخیر، مدل سازی گرمایی و تغییر جرمی در محصولات غذایی مورد توجه ویژه در صنایع گوشتی قرار گرفته است به طوری که می توان با مدلهای میکروبی پیش بینی شده و در نهایت با مدلهای ارزیابی خطر هماهنگ کرد.
تعداد صفحات انگلیسی: 20
تعداد صفحات فارسی: 48
سال مقاله: 2013
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
biofizik_1634016315_52623_4818_1851.zip0.53 MB |