مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Influence of ripeness and air temperature on changes in banana texture during drying
عنوان فارسی:
تأثیر رسیدگی و دمای هوا بر تغییرات بافت موز در طول خشک شدن
چکیده
این پژوهش در نظر دارد توضیح دهد که چگونه ویژگی های تغییرپذیری تکه های موز cavendish grand naine در طول خشک شدن در هوای گرم تغییر می کند. به دلیل اینکه درجه رسیدگی موز تازه به طور قابل توجهی بر ویژگی های تغییرپذیری محصولات خشک تأثیر می گذارد. در ابتدا، تغییراتی در موز تازه در طول نگهداری موز در یک اتاق گرم و مرطوب موز توجه قرار می گیرد.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 19
سال مقاله: 2002
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
baftemoz_1634015498_52616_4818_1008.zip0.63 MB |