مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Antibacterial, mechanical, and barrier properties of sago starch film incorporated with betel leaves extract
عنوان فارسی:
ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ لایه نشاسته ساگو تلفیق یافته با استخراج برگ های نخل هندی
چکیده
ویژگی های آنتی باکتریایی، مکانیکی و محافظ و انتقال نور از لایه نشاسته ساگوی تلفیق یافته با مقدار متفاوت استخراج برگ های نخل هندی (5%، 10%، 20% و 30%) مورد ارزیابی قرار گرفته بودند. با توجه به ویژگی های مکانیکی، قدرت استحکام کشش پذیری در زمانی کاهش یافت که مقدار استخراج افزایش یافته بود. افزایش طول تا پارگی (%) و قدرت استحکام نفوذپذیری (N/m) با افزایش مقدار استخراج از 5% تا 20% افزایش یافت.
تعداد صفحات انگلیسی: 6
تعداد صفحات فارسی: 18
سال مقاله: 2014
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
antibakteria_1633841220_52519_4818_1104.zip0.59 MB |