مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Changes in antioxidant systems in soybean as affected by Sclerotinia sclerotiorum (Lib.) de Bary
عنوان فارسی:
تغییرات در سیستم های آنتی اکسیدان (پاراکسا)در سویا تحت تاثیر اسکلروتیم اسکلروتینیا
چکیده
تغییرات در سیستم های آنتی اکسیداندر سویا تحت تاثیر اسکلروتیم 12،24،48 و 72 ساعت بعد از مایه کوبی بررسی شده بود:
تولید سوپر اکسید و ریشه های هیدروکسیل در کنار هم با تولید malonyldialdehyde محصول نهایی پری اکسیداسیون لیپد ارزیابی شده بود.چندین پارامتر آنزیمی و غیر آنزیمی همچنان فعالیت dismutesسوپر اکسید آنزیم های آنتی اکسیدان و پری اکسید های pyrogallolو guaiacol،گلوتاتیون،پروتئین های قابل حل و محتوای کلی کاروتنوئید کنترل شده بودند.
تعداد صفحات انگلیسی: 6
تعداد صفحات فارسی: 17
سال مقاله: 2010
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
taghyiratesoya_1629780428_51755_4818_1877.zip0.45 MB |