کارآموزی مراحل تولید آرد از گندم
چکیده 1
آشنایی با کارخانه 2
نحوه تهیه مواداولیه 2
محصولات تولیدی کارخانه 3
فرایند تولیدآرد 3
مراحل توليدآرد ازگندم 5
تكنولوژي توليد كارخانه آرد سازي 6
مارپیچ سه خطه AMSC 11
مرحله کیسه گیری سبوس 12
چارت سازمانی 13
مفهوم کیفیت و بهبود کیفیت 14
مفهوم کیفیت در آرد 15
مدیریت کیفیت چیست؟ 33
سیر تحول در نگرش به کیفیت 34
دلایل تحول در نگرش به کیفیت 35
مقایسه نگرش جدید و قدیم کیفیت 35
مسائل و مشکلات موجود در اجرا و استقرار سیستم مدیریت کیفیت 38
گزارش در 42 صفحه ورد قابل ویرایش می باشد.
karamoziard_1629100942_51469_4818_1478.zip2.54 MB |