نقش دما در تولید قاصدک و پارامترهای هواشناسی
در 10 صفحه ورد قابل ویرایش
با روند سریع ازدیاد جمعیت در جهان و آهنگ نسبتاً کندی که تولید مواد غذایی دارد و روز به روز کمبود مواد غذایی بیشتر و تعداد افراد گرسنه و غذا دچار سوءتغذیه رو به افزایش است. از پیشنهادهایی که برای افزایش تولید مواد غذایی در جهان مطرح می شود یکی افزایش زمین های زیرکشت و دیگری افزایش محصول در واحد سطح است. بطور تقریبی حدود 11 درصد از کل اراضی سطح کره ی زمین (تقریباً 1730 میلیون هکتار) زیر کشت و آیش محصولات مختلف و 19 درصد (حدود 3210 میلیون هکتار) کشت و آیش محصولات مختلف و 19 درصد (حدود 3210 میلیون هکتار) و مراتع و 70 درصد باقیمانده سهم اندکی در تولید غذای انسان دارند و زیر کشت در آوردن همه آنها امکان پذیر نیست و مستلزم هزینه های بسیار است و در نتیجه چاره ای جز توسل به پیشنهاد دوم نیست.
ghasedak_1687496645_62005_4818_1595.zip0.46 MB |