خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک (Ficus carica L.)

میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک (Ficus carica L.)

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Phenolic compound content of fresh and dried figs (Ficus carica L.)


عنوان فارسی:

میزان ترکیبات فنولی در انجیرهای تازه و خشک (Ficus carica L.)

چکیده

در حال حاضر هیجده نوع انجیر در اسپانیای جنوبی- شرقی رشد می کند، این محصولات قابلیت دوبار محصول دهی (بهار و تابستان) را دارد، با مطالعه بیشتر نمونه هایی از آنها جمع آوری گردید و پروفایل پلی فنولی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. میوه به دست آمده از محصول اول عموماً در مقایسه با میوه های محصول فصل دوم مقادیر بیشتری از ترکیبات پلی فنولی را نشان دادند. غلظت کل پلی فنول ها در پوست میوه، نسبت به میوه و داخل آن، خیلی بیشتر است.

تعداد صفحات انگلیسی: 8

تعداد صفحات فارسی: 19

سال مقاله: 2012

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

tarkibatefenoli_1634530611_52779_4818_1833.zip0.40 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت