خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

لاکتوفرین فعال شده –یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

Activated Lactoferrin —A New Approach to Meat Safety

عنوان فارسی:

لاکتوفرین فعال شده یک رویکرد جدید برای حفظ سلامت گوشت

چکیده

لاکتوفرین فعال شده (ALF) شکل جدیدی از یک پروتئین طبیعی ازشیر است که به عنوان یک بازدارنده قوی باکتری های بیماریزا که ممکن است در سطح گوشت موجود باشند، عمل می کند. لاکتوفرین فعال شده که از نظر سازمان نظارت بر موادغذایی و داروها سالم و بی خطر شناخته شده و اخیرا بواسطه ی سازمان کشاورزی ایالات متحده آمریکا برای استفاده در گوشت گاو مورد تایید واقع شده ، می تواند بر روی لاشه ها اسپری شود تا از آلودگی باکتریایی در طی فرآوری بازداری شود یا می تواند بر روی سطح گوشت گاو فراگشته و قبل از بسته بندی نهایی به کار برده شود تا از رشد باکتریایی بازداری شده و دوام گوشت در فروشگاه طولانی تر شود.این مقاله علم در پس پرده ی فناوری انحصاری و کاربردهای بالقوه اش را مورد بحث قرار می دهد.

تعداد صفحات انگلیسی: 6

تعداد صفحات فارسی: 20

سال مقاله: 2002

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

laktofrinfaalshode_1661176539_58492_4818_1129.zip0.54 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت