مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Comparison of ABTS, DPPH, FRAP, and ORAC assays for estimating antioxidant activity from guava fruit extracts
عنوان فارسی:
مقایسه روش های سنجش ABTS، DPPH، FRAP و ORAC برای ارزیابی واکنش آنتی اکسیدانت ها از عصاره های استخراج شده از میوه guava
چکیده
عصاره های استخراج شده از میوه guava برای بررسی واکنش آنتی اکسیدانت های اندازه گیری شده در استخراج متانولی (AOAM)، واکنش آنتی اکسیدانت های اندازه گیری شده در عصاره استخراج شده دی کلرومتان (AOAD)، اسیدآسکوربیک، کل ترکیبات فنولی و میزان کل ترکیبات کاتنوئیدها مورد بررسی و تحلیل قرار گرفتند. روش های سنجش ABTS، DPPH و FRAP برای تخمین و ارزیابی AOAM و AOAD مورد استفاده قرار گرفتند، در حالی که ORAC فقط برای تخمین و ارزیابی AOAM مورد استفاده قرار گرفت.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 21
سال مقاله: 2006
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
sanjesh_1657270823_57669_4818_1330.zip0.24 MB |