خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 31,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 21,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 16,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 21,000 تومان

تأثیر پوشش مخلوط پروتئین آب پنیر بر کیفیت میوه آلو

تأثیر پوشش مخلوط پروتئین آب پنیر بر کیفیت میوه آلو

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

Influence of Whey Protein Composite Coatings on Plum (Prunus Domestica L.) Fruit Quality

عنوان فارسی:

تأثیر پوشش مخلوط پروتئین آب پنیر بر کیفیت میوه آلو

چکیده

پژوهش حاضر کیفیت میوه آلو را که پوشیده از پروتئین آب پنیر (WPI) و پوشیده از مخلوط WPI را که حاوی 5 یا 10 درصد از روغن بذر کتان آمیخته با موم می باشد، مورد ارزیابی قرار می دهد. میوه هایی با WPI و پوشش 10 درصد از مخلوط چربی کمتر مستعد ترک برداشتن، پوسته پوسته شدن و آسیب های تاول مانند روی میوه در مدت 15 روز ذخیره در دمای 5 درجه در مقایسه با 5 درصد چربی می باشد. دوام آلوها، که به وسیله قدرت نفوذ با استفاده از میله بررسی 10mm تعیین شد، تحت تأثیر انواع پوشش ها بجز برای نمونه های پوشیده شده با WPI نمی باشد، که این مسئله قدرت نفوذ بالاتری را به دلیل مقاومت بالای پوسته در برابر WPI نشان می دهد.

تعداد صفحات انگلیسی: 12

تعداد صفحات فارسی: 21

سال مقاله: 2008

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

proteinab_1657270200_57665_4818_1568.zip0.53 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 21,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت