مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Effect of nano-clay type on the physical and antimicrobial properties of whey protein isolate/clay composite films
عنوان فارسی:
تأثیر خاک های رس نانویی روی ویژگی های فیزیکی و ضدمیکروبی ورقه های کامپوزیتی رسی/ ایزوله شده پروتئینی آب پنیر
چکیده
ورقه های کامپوزیتی ایزوله از پروتئین آب پنیر (WPI) در کنار سه نوع مختلف از خاک های رس نانویی، کلوزیت ، کلوزیت 20A و کلوزیت 30B مورد مطالعه قرار گرفته است، برای بررسی بهتر از متد قالب ریزی استفاده به عمل آمده است و به منظور درک بهتر تأثیر نوع خاک رس نانویی روی ویژگی های ورقه ها، ویژگی های فیزیکی و ضدمیکروبی آنها نیز مورد بررسی و مطالعه قرار گرفت. ورقه های حاصله نشانگر ظاهری غیرشفاف و تیره بودند و میزان این تأثیر وابسته به نوع خاک های رسی نانویی اضافه شده بود. با این حال، این ورقه میزان صافی و براقی مشابهی داشتند و متناسب با گذرایی موقت تمیزی ورقه WPI، شفافیت ظاهری کمتری دارند.
تعداد صفحات انگلیسی: 6
تعداد صفحات فارسی: 20
سال مقاله: 2009
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
khakerose_1657268746_57663_4818_1191.zip0.21 MB |