خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور

پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

Development and characterization of composite edible films based on whey protein isolate and mesquite gum

عنوان فارسی:

گسترش و توصیف پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور

چکیده

ویژگی های فیزیکی و ریزساختی پوسته های ساخته شده از ترکیب عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ کهور (MG) مورد بررسی قرار گرفت. از یک شیوه صوتی تصویری برای اندازه گیری ضریب پخش بخار آب استفاده شد. WPI و MG برای ساخت محلول ها و پوسته ها کاملاً باهم سازگارند. نتایج بدست آمده نشان داد که ساختار پوسته بر اساس یک شبکه پیوسته از توده های WPI می باشد که اندازه آنها را با افزایش میزان MG بالا می برد. نه ضریب پخش بخار آب و نه نفوذپذیری آن تحت تأثیر میزان MG نمی باشد.

تعداد صفحات انگلیسی: 7

تعداد صفحات فارسی: 20

سال مقاله: 2009

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

pustetarkibi_1657268009_57660_4818_1496.zip0.34 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت