مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
Development and characterization of composite edible films based on whey protein isolate and mesquite gum
عنوان فارسی:
گسترش و توصیف پوسته های ترکیبی خوراکی تولید شده از عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ درخت کهور
چکیده
ویژگی های فیزیکی و ریزساختی پوسته های ساخته شده از ترکیب عصاره پروتئین آب پنیر و صمغ کهور (MG) مورد بررسی قرار گرفت. از یک شیوه صوتی تصویری برای اندازه گیری ضریب پخش بخار آب استفاده شد. WPI و MG برای ساخت محلول ها و پوسته ها کاملاً باهم سازگارند. نتایج بدست آمده نشان داد که ساختار پوسته بر اساس یک شبکه پیوسته از توده های WPI می باشد که اندازه آنها را با افزایش میزان MG بالا می برد. نه ضریب پخش بخار آب و نه نفوذپذیری آن تحت تأثیر میزان MG نمی باشد.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 20
سال مقاله: 2009
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
pustetarkibi_1657268009_57660_4818_1496.zip0.34 MB |