خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Exploring the drying behaviour and particle formation of high solids milk protein concentrate

عنوان فارسی:

بررسی روش خشک کردن و تشکیل ذرات مواد جامد بالا کنسانتره پروتئین شیر

چکیده

کنسانتره پروتئین شیر (MPC) پودرهای محصولات لبنی با ارزش هستند، اما در حال حاضر شناخت روش خشک کردن آنها و تشکیل ذرات در طی عمل دهیدراته شدن (از دست دادن آب) انتقالی (همرفتی) به ویژه در غلظت بالا محدود است. هدف این مطالعه بهبود شناخت روش خشک کردن MPC، به ویژه تاثیر غلظت روی توزیع مجدد ترکیب بندی، و تشکیل ذرات از قطرات ریز است. ما روش خشک کردن قطره ای فیلامت شیشه‌ای را برای نظارت بر تاریخچه خشک کردن رطوبت دمایی قطرات MPC مورد استفاده قرار دادیم و از روش مهندسی واکنش (REA) در مدل سینتیک خشک کردن آنها استفاده شد.

تعداد صفحات انگلیسی: 9

تعداد صفحات فارسی: 20

سال مقاله: 2014

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

khoshkkardan_1634968205_52913_4818_1254.zip1.17 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 50,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت