خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Drying of ultrasound pretreated apple and its selected physical properties

عنوان فارسی:

خشک کردن سیب پیش عمل آوری اولتراسوند و ویژگی های فیزیکی انتخاب شده آن

چکیده

هدف این مقاله، تحقیق و بررسی بکارگیری اولتراسوند به صورت انتقال حجم با تقویت روش به دلیل خشک کردن بافت سیب ها می باشد. قدرت اولتراسوند (فراصوتی) در بسامد 35KHz به مدت 20و10 و 30 دقیقه در حمام اولتراسوند فراهم شده بود. مکعب های سیب با استفاده از روش کنوکسیون (همرفت) در 70 درجه سانتی گراد و در سرعت هوای 1.5m/s خشک شده بودند. تأثیر پیش عمل آوری اولتراسوند تحت خشک کردن مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته بودند.

تعداد صفحات انگلیسی: 7

تعداد صفحات فارسی: 25

سال مقاله: 2012

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

farasooti_1634715825_52844_4818_1063.zip1.76 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت