خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی

غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Enrichment of ice cream with dietary fibre: Effects on rheological properties, ice crystallisation and glass transition phenomena


عنوان فارسی:

غنی سازی بستنی با فیبر غذایی: تأثیر بر روی خواص رئولوژیکی، کریستالیزه (بلورین شدن) یخ و پدیده انتقال شیشه

چکیده

در مطالعات حال حاضر، تأثیر چهار منبع فیبر غذایی (جوصحرایی، گندم، سیب و اینولین) روی خواص حرارتی و رئولوژیکی محلول های ساکاروز-پلی ساکاروئیها و مخلوط بستنی مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته است. حجم فیبر در ترکیب غیرمحلول به طور چشمگیری غلظت، کم طعم و بویی، مدلی از محلولها و بستنی ها با توجه به افزایش همه جامدات و با در برگرفتن شکل گیری شبکه هیدرات سلولز و هموسلولزها افزایش یافته است.

تعداد صفحات انگلیسی: 7

تعداد صفحات فارسی: 19

سال مقاله: 2009

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

bastani_1634105254_52650_4818_1700.zip0.34 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت