خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Significance and applications of phenolic compounds in the production and quality of milk and dairy products: a review


عنوان فارسی:

اهمیت و کاربردهای ترکیبات فنولی در تولید و کیفیت شیری و لبنی: مرور

چکیده

دامنه گسترده ای از ترکیبات فنولی (PCها) در محصولات غذایی، مخصوصاً مواد حاصله بروش کشت، بوجود می آیند که در ان این ترکیبات به ویژگی های ارگانولپتیک، یعنی منقبض کننده، تیره کننده رنگ آبجو، رنگ گیری/ رنگ دهی خاص و بدون مزه و بو دست می یابند. بروز ترکیبات فنولی در محصولات شیری و لبنی نتیجه از وجود فاکتورهای مختلف مثل مصرف کاه ها و علوفه های خاص توسط گله، کاتابولیسم پروتئین ها به وسیله باکتری ها، آلودگی از طریق عوامل ضدعفونی کننده، آلوده شدن به وسیله اضافه شدن مواد خاص کاربردی و مزه دهنده/طعم و بودهنده می باشد.

تعداد صفحات انگلیسی: 15

تعداد صفحات فارسی: 36

سال مقاله: 2001

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

tarkibatfenoli_1634099040_52635_4818_1420.zip6.68 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت