خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

تأثیر مقدار نشاسته استیل دار شده اتصال عرضی در ساختار و دوام ماست آماده

تأثیر مقدار نشاسته استیل دار شده اتصال عرضی در ساختار و دوام ماست آماده

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Effect of cross-linked acetylated starch content on the structure and stability of set yoghurt


عنوان فارسی:

تأثیر مقدار نشاسته استیل دار شده اتصال عرضی در ساختار و دوام ماست آماده

چکیده

در این پژوهش، تأثیر نشاسته استیل دار اتصال عرضی در سیستم ماست آماده به وسیله بررسی میزان روانی، ویسکولاستیکی، توان زتا، رسانندگی و ساختمان میکروسکوپی بافتهای ماست آماده مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج بدست آمده نشان می دهد پایداری، ضریب کشسانی و ضریب چسبناکی ماست زمانی که غلظت نشاسته استیل دار اتصال عرضی بالا می رود، افزایش می یابد. سیستم یک ماست آمده که به آن نشاسته استیل دار مقطع عرضی اضافه شده است، نازک شدن برش را نشان می دهد و مایعی شبه پلاستیکی پس می دهد.

تعداد صفحات انگلیسی: 7

تعداد صفحات فارسی: 17

سال مقاله: 2014

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

neshasteh_1634013146_52605_4818_1389.zip1.38 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 47,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت