خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Hydrocolloids in fried foods. A review


عنوان فارسی:

هیدروکلوئیدها در غذاهای سرخ کردنی

چکیده

بسیاری از ترکیبات غذایی و افزودنی ها می توانند برای بهبود طعم غذاهای سرخ کردنی مورد استفاده قرار گیرند، اما هیدروکلوئیدها عوامل اصلی می باشند که از چهل سال قبل مورد استفاده قرار گرفته اند. هیدروکلوئیدها دو نقش اصلی در توسعه غذای سرخ کردنی دارند. اولین نقش آنها، برای شکل گیری پوشش قابل دید می باشد که هدف اصلی برای اجتناب از جذب بیش از روغن در طول فرایند قبل از سرخ کردن و طی سرخ کردن می باشد.

تعداد صفحات انگلیسی: 12

تعداد صفحات فارسی: 46

سال مقاله: 2011

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

hydrocolloids_1634012959_52604_4818_1458.zip0.21 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 52,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت