خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 62,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 52,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 47,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 52,000 تومان

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Control of bacteria growth on ready-to-eat beef loaves by antimicrobial plastic packaging incorporated with garlic oil

عنوان فارسی:

کنترل باکتری رشد یافته روی تکه های گوشت با بسته بندی پلاستیک ضدمیکروب و ترکیب روغن سیر

چکیده

این مطالعه جهت اثبات تأثیرات حجم پایین پلی اتیلن (LDPE) بر اساس ترکیب پوسته با روغن سیر برای بازداری از بیماری های موجود در گوشت گاو تعیین شده بود. روش روزن راتی پوسته پف کرده برای به وجود آوردن نمونه های پوسته که به آن روغن سیر در مقدارهای 2، 4، 6، 8 درصد اضافه شده بود، بکار گرفته شد. البته از درصد 0 روغن هم جهت کنترل وضعیت مطالعه استفاده شد. در کنار آن همچنین آنالیزهای متعددی هم برای تشخیص وجود موانع بخار آب موجود، پایداری گرمایی و فعل و انفعالات تشکیل پیوند روی بسته بندی پلاستیک و اثر روغن سیر اجرا شده بود.

تعداد صفحات انگلیسی: 8

تعداد صفحات فارسی: 19

سال مقاله: 2014

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

kontrolebakteri_1634967705_52910_4818_1313.zip0.88 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 49,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت