خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی مقدمه ای بر تیمار درخت
قیمت : 31,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی درمان گروهی برای موتیسم
قیمت : 21,000 تومان
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
عوامل محیط فیزیکی در پیش دبستانی ها از نظر روانشناسی محیطی
قیمت : 16,000 تومان
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی سازماندهی نگرش ها برای مدیریت روابط با مشتری
قیمت : 21,000 تومان

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های

مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی

عنوان انگلیسی:

Phenolic content and antioxidant activity of extracts from whole buckwheat (Fagopyrum esculentum Möench) with or without microwave irradiation


عنوان فارسی:

میزان مؤلفه های فنولی و فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در نمونه های استخراج شده از گندم سیاه (Fagopyrum esculentum Möench) با یا بدون اشعه های مغناطیسی

چکیده

هدف این مطالعه، استخراج مؤلفه ها و عنصرهای فنولی و بررسی واکنش آنتی اکسیدان های حاصله از گندم سیاه با آب، اتانول آبی 50%، یا اتانول 100%، با استفاده از تابش اشعه های مایکروویو یا با استفاده از حوضچه آبی به مدت 15 دقیقه در دماهای مختلف (23 الی 150 درجه سانتی گراد) می باشد. با افزایش دما، میزان فنول در نمونه های استخراج شده افزایش می یابد. در کل، میزان فنول ها در نمونه هایی که تحت اشعه های مایکروویو قرار گرفته اند، نسبت به آنهایی که در حوضچه آب تحت حرارت قرار می گیرند، بیشتر می باشد.

تعداد صفحات انگلیسی: 4

تعداد صفحات فارسی: 13

سال مقاله: 2010

فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

moalefefenoli_1634531506_52785_4818_1501.zip0.22 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 11,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت