مقاله ترجمه شده انگلیسی به فارسی
عنوان انگلیسی:
Determination of polycyclic aromatic hydrocarbons in edible oils and barbecued food by HPLC/UV–Vis detection
عنوان فارسی:
تعیین هیدروکربن های آروماتیک چندحلقه ای در روغن های خوراکی و غذایی کباب شده توسط تشخیص HPLC/UV-VIS
چکیده
تعیین نه هیدروکربن آروماتیک چند حلقه ای در ذرت، آفتابگردان، روغن زیتون و گوشت کباب (بریان) شده و ماهی توسط روش HPLC/UV-VIS توصیف شده است. روش استخراج شامل صابونی شدن، استخراج مایع-مایع و در نهایت خالص سازی PAH از طریق ستون سیلیکا-آلومینیوم خانگی بود. تعیین کروماتوگرافی بر اساس جداسازی ستون PAH و ODS و محاسبه در 254nm بود.
تعداد صفحات انگلیسی: 7
تعداد صفحات فارسی: 18
سال مقاله: 2012
فرمت فایل: PDF انگلیسی+ WORD فارسی
hydrokarbon_1634104349_52643_4818_1912.zip0.34 MB |